maanantai 12. toukokuuta 2014

Koleaa rantaelämää


Kolea ja tuuleton lauantai sadekuuroineen kului kotisatamassa. Kävimme vähän fiksailemassa Kaminamia ja huomasin venepaikkojen täyttyneen niin, että satama näytti yhä kotoisammalta.



Mies loihti tänään tänään Kaminamiin lisää säilytystiloja, tarkisteli vielä uutta code zero -purjetta ja piirsi kaavoja uusille köysipusseille.



Itse kokosin listaa kahden viikon päästä purjehdittaviin kisoihin tarvittavista tarvikkeista. Kaminami varustellaan retkikuntoon vasta Kihti TwoStarin jälkeen, koska se hautaan pitää mahdollisimman keveänä, mutta toki kisamiehistön pitää pystyä jotenkin veneessä elämään jo kisaviikonloppuna. Tein samalla inventaarion veneen ensiaputarvikkeista ja lääkkeistä.



Siivosin miehen fiksailujen jäljet ja ehdin kaffettelemaankin pitkään ja ihanasti - oikein villasukkasillani.



Tämän viikon Anna-lehdessä (nr:o: 19/2014) oli muuten kiva juttu kolmen Naispurjehtijat - Sailing Ladies ry:n jäsenen purjehduselämästä. Lehti on myynnissä vielä ensi viikollakin, ainakin siinä on telkkuohjelmat ensi torstaihin (15.5.) saakka.



Pääskyt lähestyivät riemukkaasti laulellen Ajolanrannan mastojen lintukaruselleja.



Vastarannalla sataman puuhia tarkkaili vesilintu "X". Tunnistaako joku linnun (nimim. Vähänkö Olen Lintukirjan Tarpeessa)?




Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

P.S Pahoittelut pienestä kaaoksesta, sivujen ulkoasu on remontissa...


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti Elena! googlasin "veikkauksesi" ja uskoisin sen olevan oikea. Ajattelinkin, että tipusella oli liian pörheä tukka ollakseen sorsa ;)

      Poista