torstai 28. kesäkuuta 2012

Orastava grillihaave


Bongasin joku aika sitten tällaisen Cobb grillin SAILventures blogista, jossa kehuttiin sen käytettävyyttä veneessä. Siinäpä paistelisi halloumit ja muutakin kesäruokaa mukavasti vaikka veneen kannella. Tämä pieni pöytägrilli kiinnostaa sen vuoksi, että se on savuamaton, pinnastaan kuumenematon ja lämpenee briketeillä. Grillin pohjalla olevaan uraan voi jopa kaataa viiniä tai vettä, jolloin ruuan pitäsi kypsyä mehukkaammaksi. Grillilevy on teflonpinnoitettu helppohoitoiseksi. Ehkä odotellaan nyt ensin että olisi se oma vene :D


Onko muilla kokamuksia Cobb grillistä?

(kuva ja lisätietoja: cobb.fi )

7 kommenttia:

  1. Samaa katselin myös. Odotan kokemuskommentteja :-)

    VastaaPoista
  2. Katselin tuota jo Markon blogissa
    http://charlottaff27.blogspot.fi/2012/03/grilli-veneeseen.html

    Mää haluaisin, mutta miehelle osa veneliykokemusta on nuotion viritteleminen luonnonsatamien grillipaikoille.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä proviantti :)

    Jos teidän perheessä on noin, niin mun pitääkin olla tarkkana että Cobb grilli on alusta asti mukana kun luodaan meidän kaksinretkeilyn rutiineja. Ehkä voi parin vuoden kuluttua sanoa, että olisihan se kiva sytytellä grillipaikoille tulia, mutta mies on niin fiiliksissä kun saa syöttää brikettejä Cobb grillilleen ;)

    VastaaPoista
  4. Minä en voi kuin edelleenkin kehua kokemuksia tuosta grillistä. Se on niin älyttömän nopeesti käyttövalmis ja ei tule liian kuumaksi että ruoka palaisisiihen kiinni. Tutkiskelin vielä lisää käyttömahdollisuuksia ja sitä voi käyttää ihan uuninakin. Juhannuksenameillä oli esipaistettuja patonkeja mukana mutta harmillisesti ei päästy kokeilemaan niiden kypsymistä käytännössä, kun mahat eivät vetäneet niin paljon ruokaa kun oltiin varattu mukaan. Tuo on muuten ollut myös helppo pitää puhtaana. Olen käyttänyt uuninpuhdistajaa ja pintaa ei tarvitae hinkata lainkaan. Ollaan niin tyytyväisiä! Eikä muuten ole maksettu mainos :D

    VastaaPoista
  5. Toi on niiiiiin hyvä! Me ollaan grillattu ja savustettu Cobbilla ja joka kerta on onnistunut. Se on tosiaan hyvä, että Cobbia voi käyttää veneessäkin. Aina niitä satamgrillejä ei vain ole tai sitten on kova tungos. Cobbin kanssa voi itse asiassa jäädä vaikka ankkuriinkin ja laitella ruuat menemättä maihin lainkaan.

    Tämäkään ei ole mikään mainos vaan puhtaan rehellinen hehkutus hyvästä tuotteesta. :)

    VastaaPoista
  6. Joovai? ;)Kukaan ei ole vielä ainakaan ollut tyytymätön. Youtubesta tosin löytyi video, jossa harmiteltiin sitä että ison lihanpalan grillaaminen kestää tuntitolkulla. Joku oli siihen kommentoinut, että esikypsentää lihat ja isommat broilerinpalat keittämällä ja grillaa cobbilla vain pinnan. No se ei kuitenkaan ole meidän huolemme, kun emme lihoja grillaile.

    Mutta kaiken kaikkiaan mun mielestä tuo, että sillä voi kokata ruuan ulkona on todella hieno juttu - ei tarvitse hikoilla pentterissä uunin äärellä ja paahtaa sisätiloja yhä kuumemmaksi. Siis sikäli JOS sattuu shortsi-purjehduskelejä....

    VastaaPoista