maanantai 4. kesäkuuta 2012

Pinnausta pinnaamisesta

Voih... huomiset pinnalla ohjaamisen tiistaitreenit jäävät työmatkan jalkoihin. Erityisen harmillista se on sen vuoksi, että urospurjehtija laati tässä yhtenä yönä ihan viimeisenä ennen nukahtamistaan jo tarkempaa tuntisuunnitelmaa seuraavalle kerralle. Saas nähdä mitä harjoitteita ja millä metodein on ensi viikolla luvassa.


Jotain hankintojakin sain viime viikolla tehtyä. Hain uudet kelluntaliivit: Baltic Genuat. Sovitin myös Baltic Dinghy Prota ja tyyriimpää Baltic Offshorea jossa olisi ollut samalla myös turvavaljaat. Päädyin Genuaan, koska se istui päälle ylivoimaisesti parhaiten. Naisia ajatellen suunniteltu kellukkeiden "V-leikkaus" ja etuvetoketju olivat ihan toista maata kuin kahden suoremman mallin, vaikka en edes ole erityisen muodokas. Etuvetskari on tietysti myös kätevämpi puettavuuden kannalta kuin pään yli vedettävät ja kyljestä kiinnitettävät. Meillä naisilla kun esim. vesiklosetissa käynti purjehduskamppeet päällä on vähän toisenlainen projekti kuin miehillä...


Siitäkään ei ole haittaa, että näitä kelluntaliivejä löytyi lempiväreissäni ;) Alkaako tästä offshore-sadevaatteiden sävyttäminen samoihin väreihin?  Vanhat ("absolut heija Sverige"-sävyiset) ovat vielä hyvässä kunnossa, mutta jos treenaisin oikein ahkerasti, ne kuluisivat nopeammin vaihtokuntoon!


5822
Baltic Genua kelluntaliivi (kuva: Baltic)


P.S. Tähän postaukseen ei liity sponsorirahaa, vaikka vähän siltä voi vaikuttaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti