lauantai 9. kesäkuuta 2012

Sunnuntaipurjehduksen odottelua

Lauantaille oli suunniteltu perhepurjehdukseksi noin 33 mailin lenkki saaristomerellä. Siirsimme sen suosiolla huomiseksi, jotta ehdin kerätä vielä vähän voimia työviikon jälkeen ja sääkin näyttäisi huomenna vähemmän sateiselta.

Matkaan lähtee sama miehistö lököissä muumipöksyissään kuin viimeksi: Isi-Kippari (mieheni isä), Pikku-Kippari (mieheni) ja Pinko-Kippari (minä).


(2v 10kk -ikäiselle veljentytölle kiitokset kuvausrekvisiitan lainasta)


Evääksi on luvassa mm. napostelupusseja. Ennen pussitin vain pähkinöitä pieniin minigrippeihin. Sitten Norppa keksi lisätä niihin tummaa suklaata. Kun seuraavan kerran menin kauppaan, haalin yhtä sun toista makoisaa kuivatavaraa ja nyt naksupusseissa on vaikka mitä: saksanpähkinää, cashewia, jogurttibanaanilastuja, luomurusinoita, Fazerin tummaa suklaata ja väriläikkänä Prinsessakeksit.

Pullaa olen leiponut pakkaseen venekaffeen ja -kaakaon seuraksi jo ajat sitten. Pullaa riittää myös tällä kertaa rannalle jäävälle Äiti-Kipparille.

Suolaisiksi eväiksi paistoin äsken tonnikalapizzaa ja herkkusienipizzaa. Kotitekoinen pizza on runsastäytteistä ja maistuu veneessä lämmittämättäkin.
Nyt vielä hyvät yöunet, niin eiköhän huomenna taas jaksa… Tai jos ei nyt ihan täysillä jaksaisikaan, on sekin ok.

2 kommenttia: