sunnuntai 26. elokuuta 2012

Onnellista odotusta

Saimme tällä viikolla sydäntä lämmittäviä kuvia Englannista. Veneemme plugeja (muotteja) rakennetaan ja laipioita laminoidaan. Siellä se valmistuu, meidän baby... Mies reissaa seuraavan kerran paikan päälle kun kaikki plugit ovat kasassa.
Ei kotonakaan ole tumput suorana seisoskeltu. Yhtenä iltana rakensimme juuri oikean korkuisen tv-tason päälle istumalaatikkosimulaation. Istuimme siinä "veneen laidalla" ja pyöritimme Isi-Kipparilta lainattua ylimääräistä vinssiä. Olihan se kiva leikkinäkin, mutta samalla selvisi, että vinssien paikkaa on hyvä hieman siirtää.
Käynnissä on myös kodin etsintä babyllemme ensi kaudeksi. Olemme jonossa unelmiemme satamaan, mutta saa nähdä kuinka käy. Ei voi olla kuin kiitollinen, kun alle puolen tunnin ajomatkan säteellä on useita hyviä vaihtoehtoja kotisatamaksi. Yksi on kuitenkin ylitse muiden ja sitä nyt jännäämme.

3 kommenttia:

  1. Upealta näyttää!

    Toivottavasti teidän babylle löytyy mieluisin koti, jään peukuttelemaan. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia. On tämä jännää...

    Kodin löytymistä hankaloittaa vähän tuo muuten kompaktin kokoisen babyn leveä perä (lopullinen mitta taisi olla 368 cm). Se tarvitsee melko ison karsinan kelluttavakseen.

    VastaaPoista