perjantai 27. huhtikuuta 2012

Veneen stailaus hautumassa


Kävimme maaliskuussa ystäväpariskuntamme mainostoimistossa pitämässä pienen brainstorm-tuokion tulevan veneen teippausten tiimoilta. Tilaisuus oli tosiaankin vähemmän vakava, luova hulluttelu oli enemmän kuin sallittua ja kyllä naurettiinkin. Aikuisten väristystuokio oli yllättävän hauskaa puuhaa ;)

 
Saimme aikaan useita kehittelykelpoisia aihioita ja täytyy todeta, että kyllä ammattilainen on ammattilainen osaamisensa ja käytettävissä olevan teknologiankin vuoksi! Eikä niitä teippauksia ihan miten vaan räiskitä, vaan jossain määrin on huomioitava mm. veneen rungon muotoa, pohjamaalin rajaa, kannen karhennettuja alueita, kisoissa tarvittavaa blankoa aluetta keulassa jne.

 
Olimme valmistautuneet sessioon lähinnä keräilemällä pieniä ideoiden palasia kansainvälisten kisojen (Volvo, AC ym.) veneiden värityksistä lehdistä, netistä ja videoilta. Vaikka värityskuvia jaettiin jokaiselle ideoiden luonnosteluun, oli minun ja mieheni tehtävänä lähinnä pohtia mieltymyksiämme ja meille pariskuntakohtaisesti merkityksellisiä asioita sekä kinata vielä kertaalleen väreistä. Joku meidän perheessä puoltaa vahvasti pinkkiä ja toinen oranssia. Joka tapauksessa jotain vähemmän konservatiivista ja meidän näköistä on hautumassa.


Samalla tuli uudelleen pohdintaan myös veneen nimi, jotta se sopisi yhteen tulevien teippivaatteiden kanssa ja taas kerran - olisi meille jollain tavalla merkityksellinen. Tällä hetkellä alustavan nimilistan paristakymmenestä ehdokkaasta vahvoilla on enää pari-kolme. Nekin hymyilyttävät. Veneestä on siis tulossa alusta loppuun saakka geenimanipuloitu "vauva" perheeseemme.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti