perjantai 16. elokuuta 2013

Ensimmäiset yöretket - osa 4: perhe-eskaaderi kotiin


Olimme sopineet viimeisen yöretkeilyn aamulle treffit perheveneen kanssa Verkanin edustalle. Äiti-Kippari ja Isi-Kippari olivat olleet yötä läheisessä karhusatamssa ja lähtivät kotimatkalle samaan suuntaan. Tarkoitus oli kuvata Kaminamia purjehtimassa ja ehkä vähän kisatakin. Aamu ja aamupäivä oli kuitenkin juuri sitä, mitä ennustettiinkin: plägää taivaan täydeltä. Lähdimme ajamaan koneella Verkanista treffipaikalle. Meri oli niin kaunis pilvipeilinä.Tämä neljän päivän ja kolmen yön ensiretkeily kulki reittiä: Svinö - Pyytinkari - Korppoon Verkan - kotisatama. Neljässä päivässä bongasimme:
 • 6 merikotkaa
 • 3 hyljettä
 • 1 käärmeen ja
 • 0 pyöriäistä.


Näimme jo kaukaa perheveneen saapuvan. Jossain vaiheessa sen takana oli sydämen muotoinen aukko pilvessä. Äiti-Kippari <3 Isi-Kippari...
Sitten tuli Silja ja sen jälkeen Viikkari. Oli pakko kuvata, kun pilvi-peili loi niin kivat olosuhteet.

Samalla kun perhe-eskaaderimme eteni rauhallista vauhtia kohti kotisatamiamme, räpsi Isi-Kippari ahkerasti kuvia. Tässä muutamia Isi-Kipparin otoksia Kaminamin koneajosta. Ehkä saamme joku toinen kerta otettua vähän purjehduskuviakin.Sitten kohti uusia seikkailuja -
juuri nyt, perjantai-aamuna,
ja tuultakin on!

6 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita kuvia! Me kävimme myös tänäkesänä Verkanin satamassa ja se oli kiva paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Katinka :) Verkan oli meidänkin mielestämme periaatteessa viihtyisä paikka, mutta öistä bilemeteliä olisi saanut olla vähän vähemmän... Ehkä meillä oli vähän huonoa tuuria.

   Poista
 2. Todella kaunis vene ja upeita kuvia! Meidän perheen paatti seilaa Saimaalla ja oli ilo löytää tämä sinun blogi, joka on aivan ihana! =) Suotuisia tuulia loppukesän purjehduksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja kiva kuulla, että tästä on iloa muillekin kuin omalle perheelle :) Suotuisia tuulia sinne Saimaallekin!

   Poista
 3. Todella upeita kuvia! Muodostatte Kaminamin kanssa hienon trion :) Ja näytätte niin onnellisilta yhdessä, myös Kaminami ;)

  VastaaPoista