perjantai 21. kesäkuuta 2013

Vaaraton juhannus


Niin siinä sitten kävi - vene ei ollut valmis viime viikon perjantaina. Lähinnä ongelmana oli, ettei mastonjalkaa oltu toimitettu Tanskasta Englantiin. Jonkin verran sähkötöitäkin oli vielä kesken. Mutta edistymisenä köli on jo kiinnitetty babyn masuun ja peräsimet ovat pyrstössä. Myös helat on kiinnitetty maalaustöiden jälkeen paikoilleen. Näillä näkymin vene pitäisi saada lähtemään Englannista 5.7. ja se olisi Suomessa 12.7., kun lomamme alkaa. Tässä kohtaa olemme jo vähän sitä mieltä, että tuolloin vene on saatava kotiin, oli se sitten loppuun asti valmis tai ei.
Vietämme siis vaarattoman juhannuksen kotirannikolla, melkein Muumimaailman kupeessa. Ajattelimme käydä viettämässä hiljaisen hetken kotisatamassa tyhjällä venepaikallamme. Sitten pyöräilemme lähiterasseille Naantalin vanhaan kaupunkiin, katselemme Kultarannan kokon ja superkuun ja ajattelemme babyamme, joka on siellä jossain.
Tunnelmallista ja rentouttavaa juhannusta kaikille!
 
 

5 kommenttia:

 1. Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta sinne, toivottavasti baby on tosiaan valmis, kun loma alkaa. :)

  VastaaPoista
 2. Odottavan aika on pitkä, mutta kuten jo edelläkin todettu, hyvää kannattaa odottaa. Oikein ihanaa juhannusta sinne teille! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kaikille!
  Odotellaan odotellaan... ja kun vene tulee, menee vielä jokunen tovi nikkaroinneissa, teippauksissa, katsastuksissa, siivoiluissa, varusteluissa ym. ennen kuin se on yöretkikunnossa. Mutta on se sitten meille "se oikea" ja kesä se on ensi vuonnakin :)

  VastaaPoista