Grillattua munakoisoa ja kesäkurpitsaa mintulla, rusinoilla ja pinjansiemenillä
1 pienehkö munakoiso
1 pienehkö kesäkurpitsa½-1 tl suolaa
mustapippuria
½ ruukkua minttua
½ dl keltaisia rusinoita
½ dl pinjansiemeniä
Oliiviöljyä
- Leikkaa munakoiso ja kesäkurpitsa ½ cm paksuiksi viipaleiksi ja sivele ne kevyesti öljyllä molemmin puolin.
- Suolaa ja pippuroi viipaleet.
- Grillaa viipaleita 2-3 min puolta kohti tai kunnes ne saavat kauniin värin.
- Asettele lämpimät viipaleet vadille ja murenna päälle feta.
- Paahda pinjansiemenet pannulla ja lisää ne viipaleiden päälle rusinoiden ja mintunlehtien kanssa.
- Viimeistele sormisuolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti