tiistai 7. helmikuuta 2017

Aika herätä talviunilta: venemessulippujen arvonta!


Huhuista huolimatta emme jääneet Bodöhön talveksi, vaan Kaminami nukkuu talviuniaan Ajolanrannan lämpimässä hallissa ja me olemme viettäneet elämäntäyteistä talvitaukoa blogista. Aurinko paistaa yhä pidempään ja enteilee lupaavasti uuden purjehduskauden alkua. Nyt on aika herätellä blogikin taas aktiiviseksi. Varma kevään merkki on myös Helsingin Venemessut ensi perjantaista 10.2. kello 14.00 alkaen.
Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ja yhdelle seuralaisellesi liput venemessuille (arvo 18 €/kpl), kommentoimalla tätä postausta perjantaiaamuun 10.2. kello 9.00 mennessä. Ilmoitan voittajan perjantaiaamuna ja pyydän häntä ilmoittamaan yksityisesti sähköpostiosoitteensa. Voittaja saa liput käyttöönsä vaikka jo heti perjantaina, sillä ne ovat tällä kertaa pdf-muodossa!
Purjehduksen osalta venemessuilla on tapahtunut hieman muutoksia. Nyt kaikki purjehdukseen liittyvät osastot on keskitetty alakertaan halliin 7, purjeveneiden läheisyyteen. Mieheni päivystää omalla messuosastollaan ainakin viikonloppuisin. "Purjehdussataman" puhujien joukosta löytyy mm. seikkailija ja kouluttaja Pata Degerman, yksinpurjehtija Ari Huusela ja kuuluisia kilpapurjehtijoita.

(kuva: Messukeskus)

Jos veneilyn ja merellisten blogien kirjoittajat ovat halukkaita osallistumaan tänäkin vuonna bloggaajatapaamiseen, niin tarkoituksena olisi kokoontua lounaan merkeissä messujen ensimmäisenä ja/tai toisena lauantaina samaan mesuravintolaan kuin viime vuonna. Alustavien tietojen mukaan bloggaajien messuille pääsemisessä on sen verran hajontaa, että kannattaa ehkä järjestää molempina lauantaipäivinä pienempi tapaaminen. Kiinnostuneet voivat laittaa vaikka minulle sähköpostia osoitteeseen: matkalla.merenneidoksi at gmail.com


Mukavaa helmikuista viikkoa ja onnea arvontaan!Tämän postauksen yhteistyökumppani on Messukeskus / Vene 2017

24 kommenttia:

 1. No nyt on hyvä syy kirjoittaa tänne ekan kerran, vaikka olenkin seurannut juttujasi pidemmän aikaa. Tykkään niistä paljon, ja aloittelevana purjehtijana olen oppinut uusia asioita blogistasi. Viime kesänä kävimme Högsårassa ensimmäistä kertaa suositustesi perusteella. Oli hyvät kakut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun ilmoittauduit ja hauska kuulla, että blogista on ollut jotain iloa :) Onne arvontaan! Muista käydä perjantaiaamuna blogissa katsomassa kuinka kävi.

   Poista
 2. Venemessuille mennään perheen kanssa ja toivottavasti voittamieni lippujen kera :)
  Mukavaa uuden purjehduskauden odotusta!
  T.Mertsu

  VastaaPoista
 3. Hyviä messuja!
  T. Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja katsotaan suosisiko arpaonnia sinua :)

   Poista
 4. Venemessut avaavat "kesäkauden" :D. Tänä vuonna etelässä niin heikosti jäätä, että veneenkin saa varmaan vesille jo maaliskuussa!!!

  t. Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Me ei olla sentään ihan "maalispurjehtijoita", vaikka tunnemme sellaisiakin. Onnea arvontaan!

   Poista
 5. Olisimme rouvan kanssa menossa lauantaina messuille ja liput kyllä maistuisivat.
  t. Mikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, toivotan onnea arvontaan! Perjantaiaamuna on tulossa pieni postaus, jossa voittaja julistetaan ja sitten odottelen voittajalta vaan sähköpostiosoitetta.

   Poista
 6. Minä myös - ja meinaan uskaltautua sinne lasten kanssa, kun mies reissussa :) Ensi kesänä aloittavat jollailun, joten täytyy mennä tutustumaan varusteisiin ennakkoon ja ilmeisesti testijollakin on paikalla. Oman veneen sisustustakin voisi vähän uusia, joten eiköhän ainakin rahaa saada palamaan. Sitäkin enemmän, jos messulippuvoitto osuu kohdalle! Terkuin Saariston Fanny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan Fanny ja tsemppiä messupäivään - toivottavasti lapset innostuvat kovasti jollailusta!

   Poista
 7. Hieno blogi! Purjehduskelejä odottaen...

  t. Jonas

  VastaaPoista
 8. Tekisi mieli yllättää veneintoilija-mieheni messulipuilla :) .
  t. Elina

  VastaaPoista
 9. Venemessut avaa veneilykauden. Hyviä messuja! t.Susanne

  VastaaPoista
 10. Kyllähän se veneilykausi perinteisesti messuilta alkaa :-)

  Terv. Mika

  VastaaPoista
 11. Messuille, jee! Tällä kertaa menossa mukana meidän lisäksemme myös ensikertalainen, perheen vajaa 1-v pikkukipparitar.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan ja mukavia messuja myös pikkuiselle kipparttarelle (ihana sana!)!

   Poista
 12. Hyviä messuja ja venemessuille ollaan menossa joka tapauksessa.

  T: Sami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä messuja myös teille ja onnettaren suosiota!

   Poista