maanantai 17. maaliskuuta 2014

Sairauslomalla


Blogi jää nyt sairauslomalle ainakin pääsiäiseen saakka. Oikean ranteeni luut leikattiin uuteen järjestykseen kaksi viikkoa sitten. Itse leikkaus kuulosti linnunpöntön nikkaroinnilta sahoineen ja talttoineen, mutta onneksi ei kuitenkaan tullut pönttöä. Nyt eletään kuusiviikkoista immobilisointivaihetta. Tänään sain tikit pois ja käden iso paketti sekä kantolaite vaihtuivat toimintaterapeutin vastaanotolla keveään lastaan. Lasta mahtuu hihaan ja pääsen nyt järkevästi ulkoilemaankin. Vaikka kättä ei edelleenkään saa kiertää, eikä mitään saa kantaa tai nostella, voi sormilla kuitenkin jo vähän pitää kiinni tavaroista. Tämäkin on jo todella iso positiivinen muutos toiminnallisuudessa. Halaus kaikille toimintaterapeuteille, jotka helpottavat asiakkaidensa elämää näillä pienillä ihmeillä, joilla on suuri vaikutus arjen elämässä!Nyt on kaikki ennen leikkausta valmistellut postaukset jo julkaistu ja takki on tyhjänä. Oikea käsi palaa lastoituksen ja pienen toipumisvaiheen jälkeen näppäimistölle ja järjestelmäkameralle joskus pääsiäisen jälkeen. Käsi ei tule kokonaan kuntoon vielä tällä ensimmäisellä leikkauksella, mutta siitä huolimatta katse suuntaa jo tulevaan purjehduskauteen. Mitäs muutakaan? Vähintäänkin istun semisti monohändinä kyydissä navigoimassa tai keräämässä dataa Kaminamusen suorituskyvystä eri olosuhteissa.Olen muuten lisännyt tuonne yläreunaan "Kaminamin kisat" -välilehden, jonne laitan lyhyesti tietoa kisoista joihin on päätetty osallistua sekä tiivistetyn raportin kisakokemuksista. Ensi kauden suunnitelmat ovat vähän kuihtuneet, koska käteni ei tule kesäksi kisakuntoon. Purjehtimaan pitää silti päästä, joten mies ei varmaankaan kauheasti kisaa kamujensakaan kanssa, vaan keskitymme perhecruisailuun. Elän vahvassa toivossa että välilehdelle tulisi enemmän näitä huippujänniä kisamerkintöjä kaudelle 2015.

Kiitokset kaikille paranemistoivotuksista ja tsempeistä; ihmisten hyväntahtoisuus lämmittää aina sydäntä ja helpottaa turhauttavina hetkinä. Lämpimät kiitokset myös blogikamu Katinkalle "parane pian villasukista", nämä ovat ihanat namuset!


Mukavaa kevään odotusta kaikille!

9 kommenttia:

 1. Voi harmi. Toivon kyllä todellakin pikaista paranemista ja voimia! Ihanat sukat!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista tosiaan! Ehkäpä nähdään kesällä jossain MK-satamassa :) Tosin just puskee taivaan täydeltä räntää ja kesä tuntuu olevan kovin kaukana...

  VastaaPoista
 3. No voi, kärsivällisyyttä taas kysytään! Toivottavasti käsi tulee kuntoon ja vielä toivottavammin pääset toipilasaikanakin tuulettamaan sitä aavoille vesille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi. Meri-ilmassa tuulettelu on tärkeä osa käden kuntoutusohjelmaa ;)

   Poista
 4. No voihan hitsin pimpulat! Kyllä sinua edelleen koetellaan. Kiva oli kuulla että pääset sentään kättäsi Kaminamin kannelle tuulettelemaan. Tsemppiä kovasti sinulle paranemisprosessiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku :) Nämä ovat asioita, joille ei voi mitään. Keskityn tekemään sen minkä voin, toivon parasta mutta varaudun kaikkeen ja minimoin surkuttelun ;)

   Poista
 5. Voi mikä kurjuus. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista