keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kotisatama paratiisissa


Veneellämme on nyt kotisatama! Olimme hyvissä ajoin jonottamassa kolmeen satamaan, jotka kaikki sijaitsivat alle 30 min. ajomatkan päästä kotoa. Kolmosvaihtoehdolla ei lopulta ollut tarjota järkevää paikkaa maksipeppuiselle babyllemme. Kakkosvaihtoehto ilmoitti ensimmäisenä, että sopiva paikka löytyy. Hetken jo luulimme pääsevämme mieheni sedän naapureiksi samaan satamaan. Emme kuitenkaan ehtineet vahvistaa sitä kakkossatamapaikkaa, kun ykkösvaihtoehto, eli Ajolanranta, ilmoitti meille yllättäen vapautuneesta paikasta aivan viimetingassa!Kun saimme tiedon satamasta, tanssimme kotizumbaa (tai jotain) onnesta ja näin mielikuvitusperhosten lentelevän rinkiä pääni ympärillä. Tämä on unelmiemme täyttymys! Hehkutin tätä satamaa jo syksyllä, koska se oli niin mahdottoman kaunis: korkeiden kallioiden ympäröimä, äärimmäisen hyvin hoidettu ja siellä on ihana kesäkaffelaAava. Lisäksi satamassa on luotettava vartiointi ja kaikki peruspalvelut kuuluvat hintaan. Uhkasin jo ensikäynnillä, että aion nukkua kaikki kesäyöt täällä veneessä, jos vaan saamme venepaikan. Nyt alkaa jo vähän kaduttamaan...

Mieheni arvostaa enemmän käytännön asioita, kuten mahdollisuutta nostaa vene koska tahansa ylös isolla nosturilla pohjan pesua varten, jotta se kulkee taas mahdollisimman lujaa. Myös iso parkkipaikka sekä lämmin talvisäilytyspaikka samalla alueella ovat mieheni mieleen.
Yhtä asiaa arvostamme varmasti molemmat yhtä paljon: kylkipaikkaa laiturin päädyssä. Melkein hävettää olla näin Hannu Hanhi, mutta toisaalta - uskokaa pois - olen niitä ihmisiä joka muistaa olla pitkään kiitollinen ja onnellinen elämän hyvistä sattumuksista!


6 kommenttia:

 1. Paikka todella näyttää ja kuulostaa paratiisilta! Onnea kovasti hienosta venepaikasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku :) Kyllä mieluisa kotisatama on iso ilo!

   Poista
 2. Grattis paikasta! Todella kivan näkönen paikka. Ja kiva myös blogin ulkoasu nykyään. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Junnu. Joo, blogin ulkoasun uudistaminen persoonallisemmaksi, valoisammaksi ja enemmän sisältöä kuvaavaksi oli pitkään suunnitelmissa ja tuli vihdoin ryhdyttyä tuumasta toimeen. Kiva jos tykkäät.

   Poista
 3. Onpas tutun näköinen paikka :) Meillä on ollut vene tuolla jo monta vuotta, voin todella suositella :) Tervetuloa joukkoon!
  t. Katariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Katariina ja kiva kuulla että tekin olette viihtyneet siellä! Tule sitten nykäisemään hihasta kun näet oikein leveäpeppuisen veneen pienperheen laiturilla ;)

   Poista