perjantai 3. toukokuuta 2013

Kantisilta merellisessä sisustuskaupassa


Olen hankkinut melkein kaikki veneen astiat ja jotain muutakin pientä kivaa samasta paikasta: turkulaisesta Ocean Spiritistä. Liikkeellä on myös nettimyynti, joten sisustustarvikkeiden, vaatteiden ja lahjatavaroiden laajaan valikoimaan on helppo tutustua. Ocean Spirit juhli eilen nelivuotissynttäreitään ja järjesti sen kunniaksi kanta-asiakkailleen mukavan illan. Ohjelmassa oli muun muassa muotinäytöstä, herkkuja, kuohuvaa, sekä mahdollisuus tehdä hankintoja alennettuun hintaan.

Hankintalistallani oli neljä kappaletta pieniä aamiaistarjottimia (27 x 20 cm) veneeseen siitä samasta merikartta-sarjasta, josta meillä on jo iso tarjotin.

Lisäksi harkinnassa on pienen Lazy Jack säkkituolin (140 x 110 cm) hankinta. Sitä voisi käyttää sekä kannella löhöilyyn että matalana "kansipöytänä" ison tarjottimen kanssa. Testasin illan aikana vähän minisäkkituolia ja olihan se kiva! Olemme kuitenkin päättäneet pitää pään kylmänä ja odottaa veneen saapumista ennen ostoryntäystä, jotta hahmotamme ensin veneen säilytystilat realistisesti. Mutta eikö se ole nätti? Värivalikoimasta löytyy myös mm. pinkki ja tummansininen.
Pieni Lazy Jack -säkkituoli  (kuva: Ocean Spirit )

 
Muotinäytöksen myötä ihastuin keltaiseen Batelan takkiin. Ihan niinkö tarvitsisinkin takkeja... Toisaalta minulla ei ollut yhtään keltaista vuorellista city-sadetakkia, joten kaupat tuli. Tämä taitaa samalla olla elämäni ensimmäinen keltainen vaate.
 
 
 
Takin voi pestä pesukoneessa, eikä sen alle tarvitse topata kauheasti kerroksia, koska siinä on raikas ja mukava trikoovuori. Takin pinta ei oikeastaan edes näytä sadetakille, joten tästä saattaa tulla "pirteä ja liikenteessä turvallinen epävakaisen sään yleistakkini". Muita värivaihtoehtoja olivat valkoinen, sininen ja punainen.
 
 
 
 
 
Kantisillassa oli tuttujakin ja naisporukassa virisi mm. keskustelua siitä, miten jotkut vähän syntisiltä tuntuvat vaate- ja kenkäostokset esitetään miehelle. Yleisesti käytettyjä strategioita ovat: "Tämä on jo vanha, etkö muista että käytin tätä jo kaksi vuotta sitten juhannuksena?" tai: "Ostin alennuksesta kauan sitten" sekä: "Tämä on ihan vaan kirpparilöytö". Oma puolustukseni on useimmiten napakka: "Ostin omalla manilla". Miehet puuttuivat keskusteluun paljastamalla miten "joillakin miehillä" on tapana ovelasti pimittää tai vähätellä venevarusteostoksiaan vaimoilleen. Hihhhih... elämä on jänskää peliä.


Pienin mannekiini kertoi vähän jännittäneensä ensimmäistä esiintymistään mallina. Hän asteli kuitenkin catwalkilla reippaasti ja säteillen. Illan aikana neidistä tuli Merenneidon hyvä kaveri :)

Tässä vähän tarjolla olleita houkutuksia. Itse olen erityisen tykästynyt kaikkiin värikkäillä purjenumeroilla somistettuihin sporttisiin itemeihin, mutta olihan siellä paljon muutakin kiinnostavaa.P.S. Kuten huomasitte, uudistin vihdoin blogin ulkoasun. Tarkoitus oli muokata sitä valoisammaksi, paremmin sisältöä kuvaavaksi sekä yksilöllisemmäksi ja tehdä samalla asetteluun tilaa suuremmille kuville. Sisältö tulee kuitenkin jatkumaan samansuuntaisena kuin ennenkin. Laittakaa kommentteja, jos uudistus ei tunnu toimivalta.

6 kommenttia:

 1. Hei Merenneito!
  Oikein onnistunut ulkonäön uudistus, mielyttää ainaskin minun silmää.
  Onnittelut satamapaikasta!

  T. Merituuli

  VastaaPoista
 2. Onnistunut, kiva uudistus. Säkkituoli on varmaan käytössä kätevä veneessä, mutta äkkiseltään tuntuu, että vie tilaa muuna aikana vähän kohtuuttomasti, joten teitte varmaan oikean päätöksen ainakin odottamisen suhteen. Nykyisin on ihania riippumattoja, jollaisen hankkisin puolestani itse kirkuen jos nyt olisin veneen omistaja. Osan saa viriettyä veneen sisäänkin ja käyttämättömänä ei vie juuri mitään tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi.

   Juu, ei sitä säkkituolia sentään suunapäänä uskaltanut hankkia. No niinpä, riippumattokin voisi tosiaan olla kiva, meillä on vaan niin outo (2 kpl) takastaagi, että en ole ihan heti varma miten sen saisi takakannelle viritettyä. Kyllä kai jotenkin?

   Toinen ongelma on matalan ja sopivan irtopöydän löytyminen takakannelle. Siinä joku sopivan pieni säkkituolin tapainen + tarjotin voisi toimia. Styrox-palloilla täytetty sylitarjotin on vähän liian pieni yhteispöydäksi. Mutta katsotaan tosiaan tarkemmin sitten kun vene tulee...

   Poista
 3. Kivoja löytöjä olet päässyt tekemään! Tykkäsin erityisesti tuosta takista. Ihan loistava.

  VastaaPoista
 4. Kiitti Vellamo. Tykkään takista yhä enemmän ja se on ollut jo ahkerassa käytössä. Totesin sen toimivan hyvin myös sateettomina, mutta tuulisina kevätpäivinä.

  VastaaPoista