maanantai 8. helmikuuta 2016

Bloggaajien tapaaminen venemessuilla

(Tietoja päivitetty 10.2.)

Tässä on jo muutamien veneily- ja merellisten blogien kirjoittajien kanssa tehty alustavaa suunnitelmaa vapaamuotoisen bloggaajien tapaamisen järjestämisestä Helsinkiin Vene Båt 2016 messuille. Ajankohta olisi messujen viimeinen lauantai 20.2. aamupäivällä. Messut avautuvat kello 10.00, joten ehdotan että tapaisimme kello 11.00, sillä aamupäivä näyttäisi tähän mennessä sopivan useimmille. Ilmoitan taapaamispaikan tarkemmin sähköpostillla. Tapaaminen on suunnattu kaikille veneileville bloggaajille, siis niillekin joita en itse ole vielä tajunnut seurata. Kaikkien osallistujien tulisi ilmoittautua etukäteen.

Venemessut 2015

Mukaan ovat tähän mennessä alustavasti ilmoittautuneet: "Entä jos alkaiset tehdä ihan mitä huvittaa" -blogin NJ, "Proviantin" Elena, "Tuulen ja tyrskyn" Ansku, "Siskoni Amelien" Pia ja Pasi, "Saaressa" -blogin Annika (jolle vain lauantai aamupäivä on mahdollinen), "Aava kutsuu" -blogin Vedenneito sekä "Haaveena hyvä kuva" -blogin Katinka. Kun minut lasketaan mukaan, on tähän mennessä tulossa jo kahdeksan bloggaria, osa todennäköisesti avecin tai perheensä kanssa.
Venemessut ovat lauantaina avoinna kello 10-18.00 ja voisimme varata tapaamiseen aikaa tunnin tai pari, riippuen siitä haluammeko kahvitella vai syödä lounasta. Nyt pyytäisinkin kaikkia tapaamiseen osallistuvia ilmoittamaan minulle vielä sähköpostiini tiistaihin 16.2 mennessä: matkalla.merenneidoksi@gmail.com seuraavat tiedot, jotta voin keskustella Messukeskuksen kanssa jonkinlaisesta kabinetista tai tehdä pöytävarauksia.

1) Kuinka monta henkilöä blogistasi osallistuu tapaamiseen (puoliso, lapset)?
2) Toivoisitko omakustanteista lounasta vai kahvittelua? (Voit ilmoittaa varoiksi myös mahdolliset erityisruokavaliot.)
3) Onko sinulla omaa ehdotusta tarkemmasta tapaamispaikasta?Kävelen tosiaan edelleen kepeillä, pohjelihakseni on revähtänyt yms., mutta uskoisin sen olevan huomattavasti paremmassa kunnossa messuviikonloppuun mennessä. Varasuunnitelmana on, että valtuutan toisen bloggaajaan yhteyshenkilöksi ennen messuja. Seuraavan kerran käyn lääkärissä messuviikon maanataina, joten silloin varmaan tiedetään tarkemmin. Monen kanssa olemme pitkään puhuneet, että olisi hienoa tavata, joten toivottavasti se nyt onnistuisi moninkertaisesti!


Mukavaa venemessujen aloitusviikkoa! 
Odottelen ensi viikon alkupuolella jo ensimmäisiä blogipostauksia messuilta!

7 kommenttia:

 1. Hienoa, että järjestät tämän tapaamisen <3 Laitan viestiä sähköpostiisi!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia, perille tuli, kuten aika monen muunkin bloggaajan viesti. Tästä tulikin yllättävän suosittu! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, kuulostaa hauskalta tapaamiselta. Harmikseni myöhästyin ilmoittautumisesta ja tiukkaa tekisi tuo 11.00, joten joudun tyytymään toivottamaan teille antoisaa tapaamista ja antoisia messuja! Ehkä ensi vuonna sitten... ;)

  VastaaPoista
 4. Harmittaa etten päässyt mukaan. Kiitos ihanasta kutsusta ja loistavasta ideasta! Toivottavasti ensi vuonna tärppäisi blogitapaaminen. Olisi hauska nähdä livenä teitä kaikkia ihania bloggaajia :-). Käväisin perjantaina messuilla, mutta jouduin lähtemään takaisin kohti Tamperetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset mukaan ensi vuonna, olisi ihan huippua tavata sinutkin! Voisit laittaa mun sählöpostiin oman sähköpostiosoitteesi, niin tavoitan sut ensi vuonna varmemmin ;)

   Poista