tiistai 18. helmikuuta 2014

Tunnustus


Kiitokset Haaveena hyvä kuva -blogin Katinkalle blogitunnustuksesta! Sain sen jo 9.1.2014, mutta oma blogini oli silloin talviteloilla. Joka tapauksessa lämmitti sydäntä kuulla, että omien purjehduskokemusten ja venehääräilyiden jakamisesta on iloa jollekin toisellekin :) Sama tunnustus tuli vielä 19.1. Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa -blogin NJ:ltä sanoin: "Positiivistakin positiivisempi asnne! Nostan hattua!" Kii-tos NJ!
Seuraan lähinnä purjehdus-/veneilyblogeja ja jonkin verran lifestyle-/ruokablogeja. Kaikki nuo sivupalkin blogit ovat tavalla tai toisella mukavia. Tällä kertaa jaan tunnustuksen eteenpäin seuraaville elämää rikastuttaville blogeille: 

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa -blogissa purhtijaperheen äiti NJ löytää aina elämästä kauniita hetkiä ja osaa tallentaa ne upeasti kameralle. Blogi inspiroi positiivisuudessaan ja pyrkimyksessään onnellistaa elämää. NJ:n blogille on nyt sadellut tunnustuksia ja hän on hiljattain saanut tämän tunnustuksen eräältä toiselta blogilta, joten en tietenkään odota, että hän jakaa sen taas uudelleen eteenpäin. Tunnustus on silti hyvin ansaittu minultakin!

S/Y Dolphin Dance -purjehdusblogissa Minna ja Antti seilaavat pohjoismaiden rantoja Hallberg Rassy 29:llä ja kertovat mielettömän upeiden kuvien kera kokemuksistaan. Antti postaa usein myös veneen huoltoon ja varusteisiin liittyvistä asioista. Viime aikoina blogissa on ollut myös upeita videopätkiä. 

Luotsinblogi :ssa Luotsi-Olli valaisee maailmaa huomoristisella kerronallaan jännittävästä työstään luotsina sekä omista purjehduksistaan ja värittää tarinat hienoilla merellisillä kuvilla saaristosta.

7 kommenttia:

 1. Voi miten kauniisti sanottu, suurkiitos!

  VastaaPoista
 2. Joko sinulla on kohta blogitauko ohi? Täällä odotellaan jo =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... tämä taitaa jäädä pikapyrähdykseksi... valitettavasti. Tilannekatsausta on kuitenkin tulossa.

   Poista
 3. Kiitos paljon blogitunnustuksesta ja kauniista sanoista Merenneito!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Multa oli mennyt vähän ohi sinun tunnustuksesi. Sorry!

  VastaaPoista