perjantai 18. lokakuuta 2013

Kaminamin kausi päättyy

 
Tulikin blogiin vähän taukoa muiden elämänalueiden haasteiden myötä, joiden suhteen ollaan jo voiton puolella. Blogi ei ole jäämässä ainakaan vielä talvitauolle, vaan mm. erilaisia fiilistelyjuttuja ja Kaminamin ensimmäisen kauden reflektointeja on vielä tulossa.
 
Kaminami on vielä vedessä ja mies oli kamujensa kanssa vauhdikkaalla päiväpurjehduksella pari viikkoa sitten. Siellä oli nostettu sivutuulen Panda-genaakkeri ja myös isompi myötätuulen Lumikki, mutta tuuli oli jäänyt sen verran vaisuksi, ettei isommalla ja osaavaalla porukallakaan saatu alkukautemme ennätyksiä rikottua. Tai saivat he kippausennätyksen uusiksi, kun eivät käyttäneet vesipainiotankkeja: eli 40 astetta on nyt kallisteltu ilman suurempaa kriisiä. Huippuvauhti oli kuitenkin mukavaa 8,8 solmua ja poijjaat olivat tykänneet kovasti. Sitä olivat naureskelleet, että nyt on miehestäni tullut todellinen perhepurjehtija, kun oli eväskoppakin mukana purjehduksella. Olin siis laittanut munakassämpylät (lihaton lokakuu!) ja korvapuustit juomineen pojille eväiksi.  
 


Nyt luovutamme myös päiväpurjehdusten haaveista ja aloitamme tänä viikonloppuna viimeisten tavaroiden tyhjennyksen. Kaminami punnitaan noston yhteydessä vielä uudelleen ja erittäin virallisesti. Epäilemme nimittäin että Englannin ensipunnitus ei ollut aivan tarkka. Yksi asia johtaa toiseen jne... arvaatte varmaan mitä suunnitelmia on kypsymässä ensi kaudelle... ja olen lähes kauhuissani!


Mukavaa viikonloppua kaikille! Vieläkö joku pääsee merelle?

8 kommenttia:

 1. Hyvät tyhjennysviikonloput. Vene nousi tänään, joten kevättä odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marko.
   Kyllä se tosiaan taitaa olla jo aika siirtyä muutamaksi kuukaudeksi muuhun elämään... jos sellaista on... Vähän on orpo olo :/

   Poista
 2. Mukavia syystouhuja teille!. Tänään olisi merellä saanutkin kylmää ja tuulista kyytiä. Meillä vene on jo hallissa, huomenna mennään viimeistelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Ulla ja samoin sinne viimeistelyihin :)
   On tämä lauantaikin vielä aika tuulinen, mutta ensi viikon lopupuolelle olisi taas luvassa jopa +11 asteen lämpötiloja! Saas nähdä millaisia tuulia sieltä sitten tulee. Vähän taas pieni toivonpilkahdus iskee, että jos vielä sittenkin yhden kerran karkaisimme merelle...

   Poista
 3. Samat suunnitelmat täällä viikonlopulle, viikon päästä nosto. Kovasti tekisi mieli merelle, mutta pakko kai se on luovuttaa tältä kaudelta ja uskoa, että on talvi :) Mukavaa venetouhuviikonloppua sinne myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa tahtia siis mennään, puuhailoa myös sinne!
   Taidetaan silti olla ns jälkiryhmässä. Meillä on ainakin kotisatamassa jo aika tyhjää. Totta se on että jossain vaiheessa on pakko luovuttaa, mutta eilenkin tuli illalla tippa silmään, kun ajattelikin veneen nostoa. Mulla on joku todella omituinen kiintymyssuhde tuohon meidän veneeseen...

   Poista
 4. Tänään oltiin merelle, mutta tosin Viking expressin kyydissä. Oma vene on ollut viikon jo maissa. Vähän syyshuoltoa ja sitten huppua päälle ja uutta kautta odottelmaan. Ihan innolla jo odotan, että mitä sinulla on kypsymässä ensikaudelle =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Merelle, merelle, merelle, välineet vain vaihtuvat. Meilläkin on parin viikon kuuttua siskosten syysristeily Gracella ja eniten risteilyltä odotan: saaristomaisemia. Myöhäissarjassa tekin sitten nostitte veneenne.

   Ensikaudella on tapahtumassa luonnollinen evoluutio: purjehtijaperheestä kehkeytyy se seuraava vaihe, tosin vaan vähän nopeammalla aikataululla kuin osasin odottaa ;) Hihhihhihhiii...

   Poista