lauantai 1. syyskuuta 2012

Pelastetaan maailma - ainakin Itämeri - tai osa siitä...


Nyt on Itämeren suojeluun osallistuminen helpompaa kuin heinänteko. Äänestämällä suosikkiasi vanhoista pankkien säästölippaista olet mukana tukemassa Itämeren suojeltua. Samalla saat kokea pienen nostalgisen hetken lapsuuden säästöpossuja katsellessa. Ehdokkaista muuten puuttui yksi suosikkini: Sästöpankkien puna-keltaiset ja puna-mustat peikot. Nordea lahjoittaa kaikkien kertyneiden äänien perusteella summan  Puhdas Itämeri -hankeeseen Tänään lahjoitusrahaa oli kertynyt jo pitkälti yli 7 000 €. Tavoitteena on kerätä 15 000 €. Äänestämään pääset tästä linkistä: http://kampanja.nordea.fi/150/kilpailu.php

John Nurmisen säätiön Puhdas Itämeri -hanke jakautuu pienempiin hankkeisiin:
  • Puhdas Meri -hankkeet keskittyvät rehevöitymisen torjuntaan.
  • Tankkeriturva-hanke pyrkii öljykatastrofien ehkäisemiseen kehittämällä Suomenlahden tankkereille uutta ennakoivaa navigointipalvelua.
                      

2 kommenttia:

  1. Tämä on tärkeä aihe - jos olis aikaa, menisin johonkin toimintaan mukaan, mutta kaikkea ei vaan ehdi... Siihen asti pitää venyttää edes vähän kukkaroa hyvän asian puolesta.

    VastaaPoista
  2. Niinpä, ja omalla toiminnallaan vesillä voi tehdä sen mitä pystyy. Todella hienoa että nykyään on monia erilaisia hankkeita Itämeren hyväksi.

    VastaaPoista