sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Purjehduskäsilaukkuja

Tarvitseeko purjehtija käsilaukun? Tietysti! Siinä kulkee kukkaro, puhelin ja kamerakin, kun lähdetään tutkimaan uutta saarta tai satamaa. Veneeseen otan mukaan sellaisen laukun, joka sopii rentojen vapaa-ajanvaatteiden kanssa, ei säikähdä likaa tai kosteutta ja menee pieneen tilaan reissukassin pohjalle. Pitkähihnainen olkalaukku on maihin hyppelyissä tietysti kätevin. Hienommat kaupunkilaukut eivät siis pääse purjehtimaan.


Tässä muutamia omia laukkujani, jotka olen kelpuuttanut purjehduskäsilaukun tehtävään. Helpoiten mukaan lähtee tuo Marimekon tummanharmaa Pal. Se on todellinen seikkailukäsilaukku, jonka kanssa olen kiivennyt yhdelle pienelle Uuden-Seelannin vuorellekin.


Tähän kankaiseen käsilaukkuun mahtuu myös järkkärikamera. (Hankittu Madridista).

Vaalea Kipling ja harmaa Marimekon Pal (24x28x15), molempiin mahtuu iso kamera.

Korilaukku (hankittu Kiotosta) ei mene kasaan, Marimekon Mini peruskassi (29x25x9)


Pitsiä ja kimalletta saariston juhannusjuhliin, hihna ylettyy yli olan. (Hankittu Sokokselta)Vaikka en ole uusia purjehduskäsilaukkuja hankkimassa, mutta ainahan asia kiinnostaa ja mm. seuraavat olen pistänyt merkille. Slamilla on muitakin kivoja purjehduskäsilaukkuja, mutta niistä ei ole kuvia saatavilla. SAVEtheC:n ohella myös Purjebagit ja Globehope valmistavat erilaisia laukkuja vanhoista purjeista ja Freitag vanhoista pressuista.

Luhta


 
 SLAM Women's Ene Handbag - Cream
Slam Ene Handbag, myy netissä mm. Point Loma Outfitting

 
 
MOLLY TOTE
Henri Lloyd Molly tote

Carry tote bag Orange
SAVEtheC Carry tote bag: aurinkoista oranssiaMarimekon Clover: ihanat värit!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti