sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Veneen köksävarusteiden täydennystä


Joulupukille tiedoksi (ei saa nauraa, olen itsekin aloittanut jo joulupakettien hankinnan) …olemme täydentäneet veneen köksän varusteita.
 

Pienperheen veneeseen juuri sopivan kokoinen (1,5 l) Opa kaffepannu löytyi Kodin Ykkösestä (42,95 € - alekuponki). Tämä lämpenee nopeasti, eikä ole turhan painava tai tilaa vievä. Mieheni hyvä huomio oli, että kääntyvä kahva säästää säilytystilaa. Tämän pannun pieni miinus on, ettei kahva ole kuumentumaton, joten sen käsittely kuumana vaatii patakintaat.
 

Thumbnail
(kuva: varuste.net )
                                  

Toisena vaihtoehtona oli Iittalan samankokoinen pannu bakeliittikahvalla ja kannen nupilla (72 €).
Kahvipannu 1,5 l
Beka Oslo pannu (Stocka 21,90 €) olisi ollut suosikkini, mutta tuo hurmaavan kaareva kaatokahva ei ole kääntyvä.
 
Alumiinirunkoinen ja keraamisesti tarttumattomaksi pinnoitettu Eco Kitchen uunivuoka on hankittu Kodin Ykkösestä (tarjoushinta 23,95 €, norm. 29,95 €). Kolmilitraisen vuoan pitäisi mahtua pikkuiseenkin uuniin. Alumiinirunko tekee tästäkin nopeasti lämpenevän ja kevyen. Tarttumaton pinta on helppo tiskata veneessä ja sen voi pestä kotona myös koneessa.

Tällä hetkellä taitaa puuttua vielä kaksikahvainen, teflon-paistinpannu/-paistokasari. Anoppi vinkkasi, että kaksikahvainen vie huomattavasti vähemmän säilytystilaa kuin tavallinen paistinpannu. Jotta pienelle kaasuliedelle mahtuisi toinenkin kattila, saisi pohjan halkaisija olla n. 20 cm ja ulkoreunasta n. 26 cm. Tähän mennessä vastaan tulleet ovat olleet jättikokoisia. Tuota seuraavan kuvan House paistokasaria (39,95 €) myy Prisma. Se on halkaisijaltaan 28 cm ja se voi olla siinä ja siinä... Mm. Hackmannin vastaavat tuotteet ovat vieläkin jytympiä ja Ikean Stil paellapannu on halkaisijaltaan 33 cm. Jos joku sattuu löytämään pienen paistokasarin, niin laittakaa mielellään vinkkiä...
Myös lautaset ja aamiaistarjottimet ovat edelleen valitsematta, mutta niiden suhteen odotan seuraavia venemessuja ja/tai aikaa surffata netissä niiden löytämiseksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti