tiistai 30. lokakuuta 2012

Merenneidon siviilielämää


Purjehduskausi on ohi ja töissä on ollut harvinaisen intensiivinen vaihe. Kun istuu päivät nenä kiinni tietokoneen ruudussa tietoa tuottaen, ei blogin kirjoittaminen ole maistunut. Lisäksi tässä on mennyt parit viikonloput ihanissa juhlissa ja energiat ovat olleet kaiken kaikkiaan aika vähissä.

 
Viime viikonlopun juhlissa ystäväni (joka ei ole koskaan ollut purjeveneessä) kertoi pöytäseurueelle veneprojektistamme tyyliin: ”Heille on tulossa sellainen hieno James Bond -vene, jolla he sitten romanttisesti skumppaa nautiskellen purjehtivat kahdestaan.” Tämä on asia, josta jaksamme vitsailla puolin ja tosin. Korjasin taas, että oikeasti Suomessa purjehditaan villahousuissa, pipo päässä ja räkä poskella. Siinä ei paljon skumppaa siemailla, kun veivataan vinssejä ja pidellään pinnaa hiki päässä.

 
Mutta elossa siis ollaan ja suunnitelmissa on päivittää blogia taas säännöllisemmin. Tässä muutamia ”hurja muodonmuutos” –kuvia siitä, kun Merenneito pakkaa lippikset ja sadevaatteet talvisäilöön ja aloittaa siviilielämän ;) Palaan pian veneprojektin kuulumisilla.


Kesällä...Talvella...

 
Kesällä...

 


Talvella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti