lauantai 25. elokuuta 2012

Mustikkaa ja vaahtokarkkia purjehtijoiden jalkaan


Ehdin vielä saarihyppelyn jälkeisinä viimeisinä lomapäivinä rohmuamaan alennusmyynneistä muutaman tärkeän jutun. Perheen urospurjehtijalle ostin mustikanväriset Hait saarisaappaiksi. Miesten koossa ei ollutkaan niin monia värejä tarjolla, löysin vain mustaa ja mustikkaa. Ei silti, mustikka on kiva väri saappaissa.

Samalla löysin tosi jänniä uusia  kenkiä, niiden nimi on Crocsit tai jotain ;) Noh… oikeasti kuvittelin, ettemme koskaan lankeaisi näihin, mutta mies tarvitsi suihkusandaalit. Nuo mustat olivat siihen tarkoitukseen soveltuvat, alehintaiset, kevyet ja… mereen pudotessaan kelluvat. Noihin vaaleanpunaisiin balleriinoihin vaan haksadin – ehkä jokaisessa meissä asuu pieni pinkki vaahtokarkki?

Slamistä sai kokonaisen topin puolikkaaseen hintaan.

Henri Lloydin softshellin hankin paikkaamaan kevyen tuulenpitävän ja vettähylkivän takin virkaa. Niin moni on kehunut softshell-materiaaleja, että vakuutuin sen olevan lähes välttämätön. Toisekseen tästä tulee osa perhepuvustoamme – miehelläni kun on ennestään samanlainen. Tuleekohan tässä kaupan päälle extra-yhteenkuuluvuudentunnetta parisuhteeseen tai bonus-tiimihenkeä veneeseen?2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, oliko hyvillä aleilla ja mistä löysit? Vieläkö jossain on alejuttuja, tai on tietty mutta et sattuu olemaan vielä omaa kokoakin jäljellä - hyvä homma :) Naantalin rannassa on Pelle P:t huomenna -50%, voi olla et joutuu sinnepäin ajelee.. ;)
    t. Aada

    VastaaPoista
  2. Mulla on tämä blogin kirjoittaminen päässyt laahaamaan vähän jälkijunassa. Nuo ostokset tein reilut kaksi viikkoa sitten, kun olin vielä lomalla :) Crocksit Crocks-kaupasta, Slam-toppi Slamistä, Hait olivat pienellä alennuksella Partiovarusteessa ja HL takin mies haki jostain Helsingistä (se ei ollut alennuksessa).

    Joo, katsoin että PP:ssä on ale, mutta jätän väliin... Tänä vuonna on hoppailtu shoppailemassa jo ihan riittävästi. Toivottavasti sinä löysit jotain ;)

    VastaaPoista