maanantai 26. kesäkuuta 2017

Kaminami Instagramissa


Näköjään bloggaaminen ei tahdo nyt mahtua elämääni. Yritykset kirjoittaa postauksia tuntuvat tyrehtyä ajan ja energian puutteeseen sekä jonkinlaiseen intohimottomuuteen, mikä näkyy sekä näiden yritysten tekstissä että kuvissa.

Keskustelimme viime venemessuilla joidenkin bloggaajien kanssa siitä, miten elämä tuntuu ajatuvan yhä nopeampaan ja helpompaan kommunikointiin. Instakuvat korvaavat blogien tarinoita. Silti osa haluaisi lukea edelleen myös tarinoita. Ymmärrän, mutta tässä vaiheessa olisi kaksi vaihtoehtoa: joko uusia blogin tyyliä ja sen tuottamisen tekniikkaa nykyistä helpommaksi tai ajautua nopeampaan viestintään.

Tällä kaudella tarinamme löytyvät jatkossa Instagramista nimellä Kaminami Sailing. 
Tervetuloa seuraamaan retkiämme sinne ja ihanaa veneilykautta kaikille! 2 kommenttia:

 1. Sama ongelma, blogia ei ehdi millään kirjoittaa. Viime kesä oli jo ihan tuskaa, vaikka olimme viisi viikkoa matkassa, päivät täyttyvät kaikesta muusta toiminnasta. Olen yrittänyt vielä talvella puristaa viimeiset tekstit viime kesän retkistä, jotta se olisi ajan tasalla... Olen tehnyt joka vuosi Ifolor-kuvakirjan jouluksi, perustuen blogiteksteihin. Blogi on meidän lokikirja, ja jos sitä ei kirjoiteta, niin unohdetaan kaikki mitä ollaan tehty :) Tänä kesänä latasin iPhoneen blogspot-appin, jolla saan kännykällä tehtyä edes jonkinlaisen sisällön. Sisällöstä ei tule nyt läheskään niin laadukas, kuin läppärillä näpytellyt sisällöt + kuvat, mutta tänä vuonna hyväksyn "matalamman laadun", sen varjolla, että saan taltioitua reissut lähinnä meille itsellemme. Tulitte muuten meitä vastaan juhannusviikonloppuna Rymättylän pitkässä rännissä. Te tulitte myötätuuleen ja me puskettiin vastatuuleen koneella :) Terveisin Maarit, s/y Solsidan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut myös kännykässä tuo appsi, mutta olen todella nakkisormi kirjoittamaan tekstiä pienellä näppäimistöllä. Nyt vaihdoin sentään puhelinliittymän sellaiseen, että samaan hintaan saa käyttää nettiä myös Kihdin länsipuolella. Mutta tämä kausi mennään varmaan tuon Instan varassa, useammalla minitarinalla / päivä.

   Joo, huomasin vähän viimetingassa, että siinähän tulee Solsidan ja kuvasin teidät siinä kotirännimme eteläpäässä. Laitoin kuvat sulle blogisi sähköpostiin :)

   Poista